6
Mayıs
2024
Pazertesi
GÜNCEL

Yılmaz'dan sendika itirafı

Belediye İş Sendikası Bolu Şube Başkanı Erdoğan Kefeli ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ı makamında ziyaret etti. 

Geçtiğimiz hafta yapılan genel kurul sonrası yeniden göreve getirilen Belediye İş Sendikası Bolu Şube Başkanı Erdoğan Kefeli, "Genel kurul sonrası oluşan yeni yönetimimizle Sayın Başkanımızı ziyaret etmeye, çalışmalarında kendisine başarılar dilemeye, hem de çalışanlara gösterdiği anlayış, tutum ve davranış için kendisine teşekkür etmeye geldik. Birlikte bundan sonra görev yapmaya devam edeceğiz ve temsil ettiğimiz insanlara layık olmaya çalışacağız" dedi. 

Sendika yönetimine bundan sonraki dönemde başarılar dileyen Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz da, "Bizim sendikayla olan ilişkilerimiz çok iyi gitmiyor. Bunun nedeni de, geçmiş sözleşmenin Yüksek Hakem Kurulu tarafından onaylanmasıdır. Biz işçinin hakkının, alın teri kurumadan verilmesinden yanındayız. Bu bizim anlayışımız. Mevcut standartların üzerinde hareket etmeye hazırız. Ama anormal hareketleri de hiçbir zaman yapmayacağımızı ifade ettik. Bir pazar günü çalışmaya 4 yevmiye verilecekse, biz işçimizi çalıştırmayız, dışarıdan adam bulmak zorunda kalırız. Bunun sebebi de sendikayla anlaşamadığımızdan kaynaklanıyordu. Artık bunları geride bırakarak ileriye bakmamız gerekiyor. Görevinizin tekrar hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.
iha
Yayın Tarihi : 27 Eylül 2006 Çarşamba 00:14:37
Güncelleme :28 Eylül 2006 Perşembe 12:48:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?