6
Mayıs
2024
Pazertesi
POLİS/ADLİYE

Bolu'da çete operasyonu

Bolu'da adam yaralama ve darp suçlarından gözaltına alınan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) eski İlçe Başkanı Hüseyin Çavuşoğlu ile babası ve kardeşi, Bolu Cumhuriyet Savcılığı'nın yürüttüğü operasyon çerçevesinde tutuklandı.

Operasyonda ayrıca, Çavuşoğlu'nun yanında bulunan bir çalışanı da tutuklanırken, kardeşi Soner Çavuşoğlu'nun ise aranmasına devam ediliyor.

Edinilen bilgiye göre, Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı'na gelen şikayet üzerine cuma günü başlatılan ve gizlilik içinde yürütülen operasyonda, Bolu Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ile Jandarma Alay Komutanlığı ekipleri, Çavuşoğlu ailesine ait işyerlerine baskın düzenledi.

Düzenlenen baskında 9 kişi gözaltına alınırken, savcılık tarafından yapılan sorgularının ardından 5 kişi tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

MHP eski İlçe Başkanı ve Bolu Esnaf Kredi ve Kooperatif Başkan Yardımcısı Hüseyin Çavuşoğlu, babası Kazım Çavuşoğlu, kardeşi Cengiz Çavuşoğlu ile Çavuşoğlu'nun yanında çalıştığı bildirilen 1 kişi tutuklandı.
.
Yayın Tarihi : 21 Şubat 2006 Salı 00:08:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?