3
Mayıs
2024
Cuma
POLİS/ADLİYE

Lokalde kavga: 3 yaralı

Bolu'nun İzzet Baysal Caddesi'nde bulunan bir lokalde iki grup arasında çıkan kavgada 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye, lokale gelen 4 kişilik grup, lokal sahipleriyle tartışmaya başladı. Aralarında husumet olduğu iddia edilen iki grup arasında tüfek, sopa ve bıçakların kullanıldığı kavga çıktı. Lokale giden grubun içinden bir şahıs tüfekle içeri girince kavga başladı. Yaşanan kavga sonrasında Murat Karadeniz bıçaklanarak, Yılmaz Özcan ve Hasan Teke isimli şahıslar ise darp edilerek yaralandı. Elinde tüfek olan kişi havaya ateş ederek şahısları korkutmaya çalıştı.

Polisin olay yerine gelmesine rağmen iki grup arasında gerginlik bir süre daha devam etti. Birbirlerine saldıran şahıslar polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Olayda yaralanan 3 şahıs kanlar içinde dakikalarca yerde ambulans bekledi. Köroğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan şahısların hayatı tehlikelerinin olmadığı belirtildi.

Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlatırken, olaya karışan şahısların yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

iha
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2008 Pazartesi 09:45:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Ozan Karaman IP: 88.251.57.xxx Tarih : 30.01.2008 05:47:33

bu haberi yazan sahis ilgi alanı dısı yazıyor lokal dediniz yusuf bayragın..onun neden adı gecmiyor bu adam 17 suctan yargılandı 2 sene yattı..dikkatiniz cekerim haberi bari düzgün yapın Daga sonra murat.k abimiz 35 yıldır boluda yasıyor bu adamın iş hayatı kariyeri var bu adamın neye dayanarak soy adını yazabiliyorsunuz veya soy adını yazma yetkiniz bulunuyormu.? simdiden sorularıma cevap verdiginiz icin tesekür ederim...