6
Mayıs
2024
Pazertesi
POLİS/ADLİYE

Hırsızlık şebekesi yakalandı

Bolu'da polis tarafından bir büfeden hırsızlık yaptıkları belirlenen 2 kişi kıskıvrak yakalandı. Şahıslarla birlikte, çalıntı malzemelerin yanısıra, bedensel engelli olduğu belirlenen bir hırsıza ait tekerlekli sandalye de bulundu.

Alınan bilgilere göre, Bolu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, Sağlık Mahallesi'nde bir büfenin kapısının açık olduğunu yönünde ihbar alarak harekete geçtiler. Polis yaptığı incelemede, büfede hırsızlık olayının meydana geldiğini belirledi. Büfe ve çevresinde araştırma yapan ekipler, poşetler içinde sigara ve içki bulurken, yine aynı bölgede bir otomobilde de arama yaptılar. Otomobilde yapılan aramada ise çok sayıda sigara kolileri ve içki şişeleri ele geçirildi. Polis, aracın ön koltuğunda gizlenmeye çalışan E.Y isimli bedensel engelli şahsı da kıskıvrak yakaladı. E.Y'nin ifadesinden yola çıkan ekipler, U.A isimli şahsı da kısa sürede yakalamayı başardı.

Polis ekipleri, operasyonda bin 503 paket sigara, 100 şişe içki, 390.80 YTL bozuk para, 17 kangal sucuk ile çeşitli malzemeler ve E.Y'ye ait olduğu belirlenen tekerlekli sandalye ele geçirdi.

Polis, ayrıca olaya karıştıkları belirlenen A.B. ile T. isimli şahısların yakalanması için de çalışma başlattı.

.
Yayın Tarihi : 15 Şubat 2006 Çarşamba 16:06:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?