6
Mayıs
2024
Pazertesi
POLİS/ADLİYE

Sobadan sızan gaz zehirledi

Bolu'da bir çift sobadan sızan gazdan zehirlendi. Olayda, Salih Biçer hayatını kaybederken, eşi Fahriye Biçer tedavi altına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Bolu'nun Tabaklar Mahallesi Öztürk Apartmanı'nda meydana gelen olayda, Biçer çifti gece yaktıkları sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendi.

Sabah saatlerinde oğulları Durmuş Biçer tarafından bulunan çiftten Salih Biçer (74) hayatını kaybederken, eşi Fahriye Biçer (57) ise Köroğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Biçer çiftinin, 12 Kasım 1999 depreminde enkaz altından 2 gün sonra kurtarıldığı belirlendi.

.
Yayın Tarihi : 1 Şubat 2006 Çarşamba 16:46:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Arzu Biçer IP: 85.104.167.xxx Tarih : 8.03.2006 13:04:46
Merhaba; Ben bu haberde bahsi geçen ailenin kızıyım. Bu haberi kim hazırladı veya kaynağınız kim bilmiyorum ama bir çok gazetede de benzer şekilde idi. Bu aile depremde enkaz altında kalmadı. Ve olay günü anne ve babamı bulan ağabeyim Durmuş Biçer değil Kardeşim Turgut Biçer'dir. Diğer gazetelerde olay daha da dramtize edilmişti. Lütfen bu tür haberlerin ölen kişinin yakınlarını etkileyeceğini unutmayın. Bu haberinizin kaynağı olan muhabiriniz kimdir? Bu haber kimlerden alıyorsunuz bilmiyorum ama lütfen daha dikkatli olun..