1
Haziran
2024
Cumartesi
GÖYNÜK - BOLU
Belediye Sayfaları

'Halkı yok sayamayız'

AK Parti Bolu İl Başkanı M.Emin Güz terörle halktan kopmayarak mücadele edeceklerini söyleyerek “İzlediğimiz politika bu açıdan ülkenin en büyük şansıdır” dedi.

Ak Partinin Göynük ilçe kongresinde konuşan İl Başkanı M.Emin Güz terörün siyasi malzeme haline getirildiğini söyleyerek “ Terör milli bir sorundur. Muhalefet ve diğer partiler Bu kadar hayati bir mesele üzerinden politika yaparak siyasi seviyelerini bir kez daha göstermiş oldular” dedi.

Ak Parti Göynük 3. Olağan Kongresi pazartesi günü yapıldı. Kongresinde 2 isim yarıştı. Mehmet Öner ve Mustafa Öztop’un aday olduğu kongrede Mehmet Öner başkan seçildi.

Divan başkanlığını Ak Parti Bolu Milletvekili Yüksel Çoşkunyürek’in yaptığı kongre de protokol konuşmalarına geçildi. İlk konuşmayı Ak Parti Milletvekili Fatih Metin yaptı. Metin konuşmasında, 2001 yılında Ak Parti iktidarı ile Türkiye’de çok ciddi değişimlerin yaşandığını belirtti. Teşkilatçılığın zor olduğunu ve fedakârlık istediğini belirten Metin Göynük’ümüz yüzölçümü itibariyle çok büyük. Köylerimiz arasında mesafeler büyük. Bu noktada fedakârlık gösterdiğiniz ve buraya geldiğiniz için teşekkür ediyorum. 3 seçimde de partimize Göynük her zaman destek verdi. Göynük’ün yüzde 70’lere varan desteği ile bizlet milletvekili seçildik.” dedi.

Bolu Olay
Yayın Tarihi : 23 Ekim 2008 Perşembe 15:08:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?