22
Mayıs
2024
Çarşamba
SİYASET

Bakan Koç Mudurnu'da

Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç bir dizi incelemeler için geldiği Mudurnu ilçesini çok sevdim dedi.

Atilla Koç' u Hükümet Konağı önünde Mudurnu daire amirlerinden oluşan Protokol üyeleri karşıladı. Bakan Mudurnu Kaymakamlığı'ndan ilçe hakkında bilgiler aldıktan sonra şehir merkezinde Mudurnu Belediye Başkanı Metin Soygür'ün Projelerini dinledi. 

Mudurnu Belediye Binasında Başkan Metin Soygür'den yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgi alan Bakan Koç'a Başkan Soygür Yöresel Kıyafetlere giydirilmiş Mudurnu'lu bayanların imalatı olan Yöresel Mudurnu Bebeği hediye etti. 

Soygür'e Bakan Koç, neler yapıyorsun anlat bakalım bizden neler aldın deyince , efendim sizden geçen yıl için alacağımız 50 milyar vardı fakat ödemesi yapılmadı deyince danışmanını çağıran Koç nedir bir sor diye talimat verdi. Danışman kağıt üzerinde ödenmiş görünmesine rağmen Mudurnu'ya paranın aktarılmadığını belirtmesi üzerine Bakın Başkan bizim için çok çalışmış Mudurnu'yu çok güzel gördüm Pazartesi hemen parasını çıkartalım diye talimat verdi. 

Soygür 2006'da hazırladıkları projeleri Bakan Koç.'a sundu. Koç; çalışmalara devam bizden destek gelir dedi.  Bakan Koç, Belediye çıkışında gördüğü tarihi saat makinasını Başkan bu nedir deyince, Soygür, efendim bizim tarihi saat kulemizin saat makinası bu yıl onu değerlendireceğiz Safranbolu'da örneklerini inceledim cevabını verdi.

Aydın Özpelit-Kenthaber/Mudurnu
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2006 Cumartesi 09:01:25
Güncelleme :29 Eylül 2006 Cuma 18:37:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?