18
Mayıs
2024
Cumartesi
İSKİLİP - ÇORUM
Belediye Sayfaları

Ahde vefa yok!

İskilip Belediyesi, ilçede görev yapmış eski belediye başkanlarının fotoğraflarının bulunduğu panoyu belediye binasından kaldırdı.

Belediye, başbakanlığın 2004/26 nolu genelgesinde yer alan; kamu hizmetlerinin yürütülmesine hiçbir yararı bulunmayan bu uygulamaya son verilmesi; ancak tarihe mal olmuş Türk büyüklerine ait resim ve fotoğrafların gereken özen gösterilerek bakımlı bir şekilde sergilenmeye devam edilmesi uygun görülmüştür" yazısına dayanarak, belediye binasında bulunan ve İskilip’te belediye başkanlığı görevinde bulunmuş kişilerin resimlerinin sergilendiği panoyu kaldırdı. Panoda İskilip Belediyesi’nin kurulduğu günden itibaren hizmet eden belediye başkanlarının resimleri yer alıyordu. Panonun kaldırılmasıyla ilgili olarak bir açıklama yapan İskilip Belediye Başkan Yardımcısı Cemal İncesoyluer, bu uygulamanın belediyenin keyfi uygulaması olmadığını, başbakanlıktan gelen genelge neticesinde kaldırıldığını bildirdi.

MEHMET UZDİL ÇORUM (İHA) -
Yayın Tarihi : 2 Ocak 2005 Pazar 14:18:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Ali ARICI IP: 85.104.208.xxx Tarih : 22.06.2008 18:02:26

Söz konusu açıklamayı yapan uygulamayı gerçekleştiren Başkan Yardımcısı Cemal İncesoyluer daha sonra İskilip halkı tarafından istenmeyen kişi ilan edilmiş ve İskilip Belediyesindeki görevine son verilmiştir. Daha sonhra çalışmaya başladığı Ankara Mamak Belediyesi Basın bürosunda bir kişi yi bıçakla yaraması nediniyle tutuklanmıştır.