19
Mayıs
2024
Pazar
İSKİLİP - ÇORUM
Belediye Sayfaları

İskilip Belediyesi'nde şeffaf dönem

İskilip Belediye Başkanı Orhan Öztürk, belediyeyi şeffaf hale getirmek için belediyenin son 10 yılına dair envanter çıkartıyor.
Orhan Öztürk, İskilip Belediyesi olarak vatandaşları her konuda bilgilendireceklerini ifade ederek, "Benim dönemim ve benden önceki dönemde yapılanlar vatandaşların gözü önüne serilecek. Benden önceki dönemde nelerin yapılıp, nelerin yapılamadığını halkımız bilecek. Benim dönemimdeki çalışmalarda periyotlar halinde vatandaşlara sunulacak halkımız ona göre belediyenin çalışmalarını değerlendirecek" dedi.
Halk ile zaman zaman anketler yapılacağını anlatan Orhan Öztürk, "Vatandaşlarımız beğendiği görmek istediği her türlü hizmeti alacaklar. Beğenmedikleri ve hoşlarına gitmeyen hizmetlerde ise halkın isteğine göre yeniden bir düzenleme yoluna gidecek. Biz Belediye Başkanı olarak bunun için belediyenin çalışmaları ile ilgili olarak 10 yıllık bir envanter çıkartıyoruz. Belediyemiz halka her zaman şeffaf olacaktır" şeklinde konuştu.
Belediye Başkanlığı’nı devraldığı günden itibaren halkın huzuru ve rahatlığı için çalıştığını kaydeden Orhan Öztürk, hiç kimseyle bir meselesinin bulunmadığını ve eski Belediye Başkanı Mehmet Lokum ile iyi bir diyaloğu olduğunu belirterek, İskilip İlçesi’nin sesini tüm Türkiye’ye duyurmak için gayret ve çaba gösterdiğini ifade etti. Öztürk, "İskilip Belediyesi’nin vatandaşların kendi evleri ve binalarıdır. Halkımız belediyenin çalışmaları ile ilgili her türlü bilgi ve belgeyi rahatlıkla alabilir. Belediyemiz şeffaf bir yönetim anlayışı ile çalışmaktadır" şeklinde konuştu.
ÇORUM - İHA
Yayın Tarihi : 30 Haziran 2004 Çarşamba 00:41:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?