22
Mayıs
2024
Çarşamba
İSKİLİP - ÇORUM
Belediye Sayfaları

Şehiriçi ulaşım özelleşiyor

Çorum’un İskilip İlçe Belediyesi, ilçe halkına daha konforlu ve kaliteli hizmet sunmak için otobüs hattını kiraya verme yoluyla, şehir içi ulaşımın özelleştirilmesi kararını aldı.

5 Temmuz tarihinde Belediye Meclis Salonu’nda, saat 15.30’da Encümen huzurunda yapılacak ihaleyle, taşımacılık hizmetini sürdürenlere yeni bir iş imkanı sağlamanın yanı sıra halka da konforlu bir hizmet verilmesinin sağlanmış olacağını ifade eden İskilip Belediye Başkanı Orhan Öztürk, ihalede araç başına yaklaşık aylık maliyetin 50 YTL olacağını ve kira süresinin 31.12.2007 tarihine kadar devam edeceğini açıkladı.

İskilip belediyesi olarak yürütülen tüm çalışmalarda öncelikle halkın rahatını ve huzurunu ön planda tuttuklarının belirten Belediye Başkanı Orhan Öztürk, "Belediye olarak halkımıza daha kaliteli ve konforlu ulaşım imkanı sağlamak amacıyla bu araçların özelleştirme yoluyla kiralanması kararını aldık. Amacımız halkımıza sorunsuz ve rahat ulaşım imkanını verecek şartları oluşturmaktır. Bu noktada yapılacak olan bu şehir içi ulaşım ihalesinin bize bu imkanı sağlayacağına inanıyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Haziran 2005 Çarşamba 22:39:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ümit şener IP: 81.213.253.xxx Tarih : 30.06.2005 13:27:54
Ordu kabadüz İLçesinden tanıdığımız sayın eski kaymakamımız ve şimdiki sayın belediye başkanımızın icratlarını dikatle izliyor ve takdirle karşılıyoruz. Onun ufkunun ne kadar açık ve ileriyi gören bir insan olduğu biz gördük ve yaşadık. Sene 1993 yılında yayla turizmine verdiği önemi daha şimdi yeni yeni anlaşılıyor. Kendisine başarılar diliyorum.. Saygılarımla Ümit ŞENER Ordu Kabadüz Kent Haber Editörü Bu yorumu kendisine ulaştırırsanız bizleride memnun olurum.