18
Mayıs
2024
Cumartesi
YAŞAM

Sünnet şöleni

Çorum'un Laçin İlçesi'nde yaklaşık 70 fakir çocuk sünnet ettirildi.

Laçin Belediyesi ve Kaymakamlık tarafından düzenlenen sünnet şöleninde konuşan Belediye Başkanı Muammer Çam, fakir çocukları sevindirmenin kendileri için bir görev olduğunu ve onlara sahip çıkarak büyüdüklerinde vatana millete hayırlı birer vatandaş olmaları için çaba sarfedeceklerini söyledi. Laçin'de ilçe olduktan sonra bugüne kadar 2 kez sünnet şöleni düzenlendiğini belirten Çam, her yıl bu etkinliği sürdüreceklerini ifade etti.

Laçin Kaymakamlığı ile birlikte 70 çocuğa sünnet kıyafeti alındığını vurgulayan Belediye Başkanı Muammer Çam, yine sünnet nedeniyle ilçedeki camilerde Mevlid-i Şerif okutularak vatandaşlara yemek ikram edildiğini kaydetti.

Sünnet olan çocuklar için müzik eğlence programları da düzenlediklerini hatırlatan Çam, yerel sanatçı Nergis Ay ile aşık Zeki Ergani'nin belediye tarafından yeni oluşturulan aile çay bahçesinde ücretsiz konser verdiğini dile getirdi.

Laçin Belediyesi'nin sünnet şölenine katılan Dr. Mehmet Çağlar da, 70 çocuğun sünnetini gerçekleştirdi. Ekonomik nedenlerden dolayı sünnetini 16 yaşına kadar erteleyen bazı çocuklarla karşılaşan Çağlar, bu çocukların belediyenin katkılarıyla erkekliğe ilk adımı attığını dile getirdi.

Şölene, AKP Çorum Milletvekili Muzaffer Külcü ile Laçin Kaymakamı Rıfat Altan da katıldı.

.
Yayın Tarihi : 27 Ağustos 2005 Cumartesi 16:22:00
Güncelleme :19 Kasım 2005 Cumartesi 12:01:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
gökhan karataş IP: 88.251.87.xxx Tarih : 24.04.2007 22:09:51
yakışır bende laçinliyim çünkü iyi bişey tabi ben elektirikçi halilin torunuyum bukadar