20
Mayıs
2024
Pazertesi
MECİTÖZÜ - ÇORUM

Kavşakta yakalanmışlardı

Çorum'da 5 bin YTL'lik züccaciye malzemesi çalan 3 kişi Çorum İl Jandarma Komutanlığı ile Çorum Emniyet Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenledikleri bir operasyonla yakalandı.

3 Mayıs 2007


Çorum'da bir züccaciye deposunun soyulduğunun belirlenmesi için şehir çıkışlarında Jandarma geniş güvenlik önlemi alırken, Emniyet Müdürlüğü ekipleri de şehir merkezinde çalışmalarını yoğunlaştırdı. Jandarma ve Emniyet Müdürlüğünün koordineli çalışması sonrasında Çorum'da Kale Mahallesi Zafer Sokak üzerinde bulunan Ceylan Züccaciye deposundan 5 bin YTL'lik malzemeyi çalan M.D., A.M. ve C.Y. isimli hırsızlık zanlıları çaldıkları malzemeleri Amasya'ya götürürken, Jandarma ekiplerinin daha önce tertip aldığı Mecitözü kavşağında kıskıvrak yakalandılar.

Jandarma ekipleri araç içerisinde yaptığı aramada züccaciyeciden çalınan malzemeleri bularak el koyarken, yakalan 3 hırsızlık zanlısı Emniyet Müdürlüğü'ne teslim edildi.


Çorum Emniyet Müdürlüğü'nde sorguları tamamlanan 3 kişi daha sonra adliyeye sevk edildiler. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

iha
Yayın Tarihi : 14 Şubat 2008 Perşembe 11:41:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?