19
Mayıs
2024
Pazar
OSMANCIK - ÇORUM

Kaçak elektrik hayatına maloldu

Çorum'un Osmancık ilçesinde bir genç, elektrik çarpması sonucu hayatını kaybetti.


Edinilen bilgiye göre, Kızılırmak Mahallesi Abdulkadir Güney Sokak numara 1'deki evde yaşandı. Osmancık'ta faaliyet gösteren bir pastanede pasta imalatçısı olarak çalışan İlyas Aydın (27), duş almak için girdiği banyoyada bulunan çamaşır makinesinin kaçırdığı elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti. Olay, mesai arkadaşlarının akşam saatlerinde eve gelmeleri ile ortaya çıktı.

İlyas Aydın'ın cesedini banyoda bulan arkadaşları, olayı polise bildirdi. Eve gelen polis ekiplerinin yaptığı incelemenin ardından genç işçinin cesedi, Osmancık Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Yapılan otopside İlyas Aydın'ın elektrik çarpmasına bağlı kalp durması sonucu dolaşım yetmezliği neticesinde öldüğü belirlendi.


Yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edilen İlyas Aydın'ın cesedi, toprağa verilmek üzere doğum yeri olan Rize'nin Çamlıhemşin ilçesine bağlı Topluca köyüne götürüldü.
Pasta ustası olan İlyas Aydın'ın nişanlı olduğu ve yakında düğünü olacağı öğrenilirken, olayla ilgili olarak başlatılan soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

İha
Yayın Tarihi : 8 Temmuz 2009 Çarşamba 21:18:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?