2
Mayıs
2024
Perşembe
OSMANCIK - ÇORUM
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Hitit Üniversitesi Osmancık Meslek Yüksekokulu

Tarihçe

Gazi Üniversitesine bağlı olarak 2005 yılında kurulan Osmancık Meslek Yüksekokulunda Teknik Programlar Bölümü mevcuttur. Bu bölüm bünyesinde Bilgisayar Programcılığı Programı ile Elektronik Teknolojisi Programı ile 2005-2006 Eğitim-Öğretim yılında yeni binasında başlamıştır. 2008-2009 Eğitim- Öğretim yılında İktisadi ve İdari Programlar Bünyesinde; Büro Yönetimi ve Sekreterlik ile Pazarlama Programı, Teknik Programlarda Elektronik Teknolojisi (İkinci Öğretim) programı 2008-2009 öğretim yılında 40'ar kişilik kontenjanla öğrenci almıştır.

17 Mart 2006 tarihli kararla Meslek Yüksekokulumuz Gazi Üniversitesinden ayrılarak Hitit Üniversitesine bağlı olarak Eğitim ve Öğretime devam etmektedir.

 

İlgili Kişi :
Adres1 :Koyunbaba mah. İmrentaş mevkii Kamil yolu 1.km
Adres2 :Osmancık/Çorum
Posta Kodu :
Telefon :+90 (364) 611 50 29
Faks :+90 (364) 611 50 29
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.