24
Mayıs
2024
Cuma
OSMANCIK - ÇORUM

Yaşlı adam evinde ölü bulundu

OSMANCIK'TA YALNIZ YAŞAYAN YAŞLI ADAM EVİNDE ÖLÜ BULUNDU

Çorum'un Osmancık ilçesinde yalnız yaşayan yaşlı adam evinde ölü bulundu.

Mustafa Karakelle(76) asker arkadaşı olan ve uzun süredir ortalıkta görülmeyen eski kundura ustası olan Mehmet Top'un(77) özlem gidermek için ziyaretine gitti. Arkadaşını evde bulamayan Karakelle hastaneye kaldırılmış olabileceğini düşünerek mahalle muhtarına gitti.

Mahalle muhtarından asker arkadaşı hakkında bilgi almak isteyen Mustafa Karakelle, muhtarla birlikte tekrar Ulu Camii Mahallesi Yeşilçatma Sokak Numara 8'deki evine gittiğinde yalnız yaşayan asker arkadaşının cesedi ile karşılaştı. Mahalle muhtarının yaptığı telefon ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri yaptıkları incelemede Mehmet Top'un 3-4 gün önce hayatını kaybettiğini tespit etti.

Cumhuriyet Savcılığı tarafından yönlendirilen olay yeri inceleme ekiplerinin şahsın ölü bulunduğu ev ve ceset üzerinde yaptıkları incelemede, şahsa dışarıdan müdahale ve darp yapılmadığı, 3-4 gün önce banyo yapmak amacıyla soyunduğu sırada muhtemelen tansiyon sebebiyle ayağının kayması sonucunda düşerek başını yere çarparak beyin travması geçirerek hayatını kaybettiği tespit edildi.

Mehmet Top'un cesedi yapılan incelemelerin ardından defnedilmek üzere ailesine teslim edildi.

OSMANCIK'TA YALNIZ YAŞAYAN YAŞLI ADAM EVİNDE ÖLÜ BULUNDU
 
İHA
Yayın Tarihi : 25 Nisan 2010 Pazar 17:38:01
Güncelleme :25 Nisan 2010 Pazar 18:00:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?