17
Haziran
2024
Pazertesi
SPOR

Millilerin kampı hazır

Düzce'nin Akçakoca İlçesi'nde Özel İdare Müdürlüğü'ne ait olan ancak kullanılmayan bina, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü tarafından 10 yıllığına kiralandı. Restore edilen bina, Milli Takımlar Kamp Merkezi olarak kullanılacak.

Akçakoca ilçesinin Kalkın Köyü mevkiinde bulunan, daha önceleri Köy Hizmetleri Müdürlüğü tarafından dinlenme kampı olarak kullanılan binayı İl Özel İdaresi'nden 10 yıllığına kiralayan Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü, binada tadilat çalışmasını tamamladı.

Düzce İl Gençlik ve Spor Müdürü Korhan Öztekin, 8'i suit olmak üzere toplam 20 odalı binanın restorasyon çalışmalarının tamamlandığını belirterek, "Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü tarafından Düzce Valiliği İl Özel İdaresi'nden 10 yıllığına kiralanan binayı kullanılır hale getirdik. Binayı Milli Takımlar kamp merkezi olarak kullanacağız. Karadeniz'e kıyı olduğu için gelen sporcular burada kumda da rahatlıkla antrenman yapabilecekler. Bütün salon sporları dallarından milli sporcular burada kalabilecek. Binanın restorasyon çalışması tamamlandı. İçerisinin tefrişatı ile ilgili olarak çalışma yapıyoruz. Binayı bu yaz sezonu tamamlayıp hazır hale getireceğiz" dedi.

Öztekin, kamp merkezinin aşağısında bir binanın da varolduğunu bu binanın da restore edilerek salon olarak kullanmak istediklerini söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 21 Şubat 2008 Perşembe 11:42:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?