22
Mayıs
2024
Çarşamba
AKÇAKOCA - DÜZCE
Belediye Sayfaları

Boğulan kardeşlere son veda

Düzce'nin Akçakoca ilçesi Karaburun mevkiinde denizde boğularak hayatını kaybeden Melike Şamandar ve Özlem Şamandar adlı kız kardeşler toprağa verildi.

Melike Şamandar (16) ve Özlem Şamandar (18), geçen pazar günü piknik için gittikleri Akçakoca ilçesi Karaburun mevkiinde girdikleri Karadeniz'de kaybolmuştu. Başlatılan arama kurtarma çalışmaları 2 gün sonra sonuçlanmış iki kız kardeşin cesedi 20 kilometre uzakta bulunmuştu. Düzce merkeze bağlı Ozanlar köyünde oturan iki kızkardeşin cesetleri bugün evlerine getirildi. İki kardeş daha sonra köy mezarlığında defnedildi.

İki kız kardeşin acılı babası Nevzat Şamandar, Akçakoca sahillerinde bundan sonra tedbir alınmasını istediklerini ifade ederek "Benim kızlarım öldü, başka yavrular ölmesin. Yetkililer buralar için tedbir alsın" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 8 Ağustos 2007 Çarşamba 16:54:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ALİ GÜLSOY IP: 88.235.10.xxx Tarih : 30.08.2007 20:40:31
benim için çok önemli bir insandı.bana gerçek sevgi nasıl olur onu gösterdi.ben nasıl katlanıcam şimdi bu acıya.daha bir gün önce görüşmüştük, ona demiştim yarında görüşelim ama o bana yarın ailemle denize gidicem dedi ve o günden sonra haber alamadım.olmadı be özlem olmadı. bana yazdığın altı sayfa mektubu okuyamamıştım şimdi nasıl okurum onu. seni asla unutmicam. hoşçakal...ALİ