27
Mayıs
2024
Pazertesi
AKÇAKOCA - DÜZCE
Belediye Sayfaları

Derslere internetten destek

Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak, 2009-2010 eğitim-öğretim yılında öğrencilere internetten eğitim fırsatı sunacaklarını söyledi.


Başkan Albayrak, 2010 yılında Akçakoca'nın eğitim anlamında Türkiye'de çok iyi yerlere geleceğini belirterek, "Akçakoca Belediyesi olarak 2009 yılında eğitime ciddi bir destek vereceğiz. Belki de bu Türkiye'de bir ilk olacak. Şu anda bir eğitim programını uzmanlarımıza incelettiriyoruz. 6. sınıftan başlayıp 12 sınıfa kadar giden tüm öğrencilerimize Internet aracılığıyla eğitim alabilecekleri bir ortam oluşturacağız. Bütün öğrencilerimize şifre vereceğiz bu sisteme girmeleri için ve bu ücretsiz olacak. Öğrencilerimizin okuduğu müfredatına uygun ÖSS ve SBS de çıkabilecek sorularla ilgili sınavlar dahi olacak.

Kaymakamlığımızın ve belediye olarak bizlerinde katkısı ile Akçakoca'da 2010 yılında Türkiye'nin önde gelen ilçeleri arasında yer alacağına inanıyorum" dedi. Akçakoca'da eğitim seviyesinin yükseleceğini işaret eden Başkan Albayrak, "Ekonomik durumlarından dolayı dershaneye gidemeyen öğrencilerimiz var. Eğitimde fırsat eşitliği diyoruz. Madem öyle eğitimde eşitliği sağlamak için belediye olarak bizde öğrencilerimize yönelik projelendirdiğimiz çalışmayı hayata geçireceğiz ve gelecek yıl eğitimde çok farklı bir sonuç çıkacak" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 15 Temmuz 2009 Çarşamba 17:05:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?