20
Mayıs
2024
Pazertesi
AKÇAKOCA - DÜZCE
Belediye Sayfaları

Düzce: Bu da 'en güzel fındık' bahçesi yarışması

Düzce’nin Akçakoca İlçesi’nde bu yıl 10.’su düzenlenen Uluslararası Kültür, Turizm ve Fındık Festivali etkinlikleri çerçevesinde, ’En Güzel Fındık Bahçesi ve Fındık Tatlısı’ yarışması düzenlendi. Yarışmalarda birincilere 750 milyon, ikincilere 500 milyon, üçüncülere de 250’şer milyon lira para ödülü ve plaket verildi.

Akçakoca Liman Mevkisi'nde düzenlenen yarışmalara Düzce Vali Vekili Osman Demir, Akçakoca Kaymakamı Ali Uslanmaz, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Akçakoca Belediye Başkanı Nazmi Çiloğlu, Ak Parti İl Başkanı Saim Tut ve vatandaşlar katıldı.

Festival etkinlikleri çerçevesinde bu yıl ilk kez düzenlenen en güzel fındık bahçesi yarışmasına 8, fındık tatlısı yarışmasına ise 15 yarışmacı katıldı. En güzel bahçe yarışmasında Çiçekpınar Köyü'nden Hüsnü Yapıcı birinci, Hasan Çavuş Köyü'nden Abdülhamit Erdem ikinci, Balatlı Köyü'nden Zafer Kesici ise üçüncü oldu. En güzel fındık tatlısı yarışmasında ise fındık kremalı tatlı ile Ayşen Öztaş birinci, Fındık Tatlısı ile Dilek Demir ikinci, incili midye tatlısı ile Güler Kibar da üçüncülüğü elde etti.

Yarışmalarda birincilere 750 milyon, ikincilere 500 milyon, üçüncülere de 250'şer milyon lira para ödülü ve plaket verildi.

iha-düzce
Yayın Tarihi : 17 Temmuz 2004 Cumartesi 14:17:33
Güncelleme :11 Mayıs 2005 Çarşamba 15:43:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?