18
Mayıs
2024
Cumartesi
AKÇAKOCA - DÜZCE
Belediye Sayfaları

Festivalde müzik ziyafeti

AKÇAKOCA'DA FESTİVAL COŞKUSU

Düzce'nin Akçakoca ilçesinde belediye tarafından bu yıl 14. düzenlenen Uluslar arası Parlayan Kent Akçakoca Kültür ve Sanat Festivali'nde sahne alan Taşkın Doğanışık, Yasemin Kılıç ve Grup IQ sevenlerini coşturdu.

Akçakoca Belediyesi tarafından düzenlenen 14. düzenlenen Uluslar arası Parlayan Kent Akçakoca Kültür ve Sanat Festivali çeşitli etkinlikler ve konserlerle devam ediyor. Festival kapsamında Liman mevkiinde düzenlenen halk konserlerinde ilk olarak Grup IQ, ardında Taşkın Doğanışık ve Yasemin Kılıç sahne aldı. Genç yetenekler ve yılların tecrübelerinin sahne aldığı konserlerde söylenen şarkılarla Akçakoca'ya gelen vatandaşlar keyifli dakikalar yaşadılar. Konser sonunda Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak, kendisinin belediye başkanı olduğu sürece bu festivallerin devam edeceğini belirterek "Üç gündür seyrediyorsunuz Akçakoca'mızın çok güzel sanatçıları var. Bizim o güzel sanatçılarımıza da sahneye çıkartmak ve onlarında festival coşkusunu yaşamaları için bu yıl festivali 6 güne çıkarttık. Festivali yapmadan önce anket yaptık vatandaşımızın yüzde 99'u bu festivalin yapılmasını istiyor. Bizde diyoruz ki bu festival bütün coşkusu ile her yıl olacak, her yıl gelişecek ve uluslar arası festivalin bütün coşkusunu yaşayacağız. Akçakoca'ya yakışan bu festival ben belediye başkanı olduğum sürece olacak" dedi.

Başkan Albayrak son olarak Akçakoca'da bu yıl 14.'sini düzenlenen festivalin Türkiye'nin en büyük festivallerinden biri olmasını istediklerini söyledi. Konuşmanın ardından Başkan Fikret Albayrak, sanatçılara plaket ve çiçek verdi.

AKÇAKOCA'DA FESTİVAL COŞKUSU
AKÇAKOCA'DA FESTİVAL COŞKUSU
AKÇAKOCA'DA FESTİVAL COŞKUSU
İHA
Yayın Tarihi : 23 Temmuz 2010 Cuma 12:15:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?