23
Mayıs
2024
Perşembe
AKÇAKOCA - DÜZCE
Belediye Sayfaları

Hakkını alamayınca yola duvar ördü

Akçakoca'da bir vatandaş, belediye ile anlaşamayınca yola duvar ördü. Osmaniye Mahallesi’nde oturan Ömer Başar isimli vatandaş, kendi arazisinden 10 metrelik bir bölümü yol olarak kullanılmak üzere daha önce belediyeye ücretsiz verdiğini, ancak yeni yönetimin, yolu genişletmek için 10 metrelik bölüm daha istediğini belirterek, tepkisini göstermek için yola duvar ördü.

Arsa sahibi Ömer Başar, "Akçakoca Lisesi ile benim arazim arasında bulunan bir yol vardı. Belediye bu yolu iptal etti. Daha sonra ben belediyeye, kendi arazimden 10 metrelik yol için yer verdim. Bu yol karşılığında belediyeden de herhangi bir talepte bulunmadım. Ancak belediyenin yeni yönetimi, benden yol için 10 metre daha yer istiyor. Akçakoca Lisesi arkasındaki yolun iptal edilerek sürekli benden toprak talep etmelerine bir anlam veremiyorum. Belediye ile yaptığım tüm görüşmelerin olumsuz kalması üzerine ben de kendime ait yolu kapattım" dedi.

8 aydır belediye yetkilileri ile görüştüğünü ancak belediyenin anlaşmaya yanaşmadığını da söyleyen Osman Başar, konuyu mahkemeye taşıyacağını ifade etti.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Mayıs 2005 Perşembe 12:20:39
Güncelleme :17 Mayıs 2005 Salı 12:52:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?