19
Mayıs
2024
Pazar
AKÇAKOCA - DÜZCE
Belediye Sayfaları

Kılıç: Sporda devrim yapacağız

MHP'den Beyköy Belediye Başkan adayı olan Osman Kılıç "29 Mart seçimlerinde halkın tercihiyle Belediye Başkanı olursam sporda devrim yapacağım" dedi.


Başkan adayı Kılıç, göreve geldiklerinde sporda büyük atılımlar yapacaklarını belirterek, "Beyköy Belediyespor'u 3. lige çıkartmak için elimden ne geliyorsa yapacağım. Beyköy olarak organize sanayi bölgesinde bulunuyoruz. Burada kurulu olan fabrikalar ile iyi diyaloglar, ilişkiler kurarak, Beyköy Belediyespor'a kalıcı gelirler kazandırmak istiyoruz. Beyköy Belediyespor'a kalıcı gelirler sağlayabilmek amacıyla bir spor kompleksi yapmak istiyoruz. Tepe Tarla mevkiinde olacak olan bu spor kompleksinde futbol sahaları voleybol, basketbol, tenis kordu ve halı sahalar olacak. Oradan gelecek gelirde Beyköy Belediyespor'a aktarılacak. Öncelikli hedefimiz Beyköylü gençlere önce iş sonra da spor yapma imkanı sağlamak.

Tüm oyuncularımızın alt yapılardan gelerek üst yapılarda oynamasını sağlamayacağız. Yıllardır takip ediyoruz. Hep dışarıdan sporcular alınıyor. Beyköy'ün parası çarçur ediliyor ve kalıcı başarılar elde edilemiyor. Günü kurtarmak için yapılan bu transferlerden dolayı da sporu çok seven Beyköylü spor severler kendi çocukları olmadığı için tribünlere gitmiyor. Biz bu birlikteliği sağlamak için elimizden ne geliyorsa yapacağız" dedi.

İha
Yayın Tarihi : 9 Mart 2009 Pazartesi 17:02:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?