30
Mayıs
2024
Perşembe
AKÇAKOCA - DÜZCE
Belediye Sayfaları

Okul için arsasını bağışladı

Düzceli işadamı Fedai Karabıyık, Akçakoca ilçesine yapılması planlanan 2 anaokulu yapılması için 800 metrekarelik arsasını bağışladı.


Düzce Valiliği tarafından eğitim seviyesinin gelişmesi amacıyla başlatılan 'Anaokulu Kampanyası' büyük destek görüyor. Akçakocalı işadamı Fedai Karabıyık, Akçakoca ilçesi Osmaniye mahallesinde bulunan 800 metrekarelik arsasını anaokulu yapılması için Düzce Valiliği'ne imzalanan protokolle bağışladı. Valilik makamında yapılan imza törenine; Vali Bülent Kılınç, Akçakoca Kaymakamı Savaş Tuncel, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Sezer ile hayırsever vatandaş Fedai Karabıyık katıldı. Daha önce eğitim adına yardımlar yaptığını ifade eden Fedai Karabıyık, eğitimin önemini bildiğini ve kendisinin çocuğu olmadığını, bu yüzden yaptırdığı okullardaki okuyan çocukları kendi çocuğu gibi gördüğünü söyledi. Vali Bülent Kılınç ise, Akçakoca'daki anaokulu sayısının 2'ye çıkacağını belirterek, Düzce'de 7 anaokulunun inşaat çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Kılınç, hayırsever vatandaşların yardımıyla bu rakamı arttırmayı hedeflediklerini söyledi. Konuşmaların ardından hayırsever işadamı Fedai Karabıyık'ın arazisini anaokulu yapılmak üzere bağışladığını gösteren protokole imza atıldı.

iha
Yayın Tarihi : 13 Ekim 2008 Pazartesi 19:36:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?