22
Mayıs
2024
Çarşamba
AKÇAKOCA - DÜZCE
Belediye Sayfaları

Otoyolda tehlikeli yolculuk

Yaşanan kazalara ve can kayıplarına rağmen, sürücüler ve yolcular, trafik kurallarını hiçe saymaya devam ediyor. 

Düzce-Akçakoca arasında seyir halindeki bir traktörün arkasına binen 4 kadın, muhtemel bir kazaya aldırış etmeden, canlarını hiçe sayarak yolculuk yaptı. Traktörün arkasında hiçbir güvenlik önlemi olmadan yolculuk eden kadınlar, yoğun trafiğe ve tehlikeye rağmen yollarına devam etti. 

Yine TEM Otoyolu'nun Düzce-Hendek arasında bagajına ev eşyası dolduran minibüs de arka kapıları açık bir şekilde seyrederek, diğer sürücüleri tehlikeye soktu.
iha
Yayın Tarihi : 3 Haziran 2007 Pazar 15:27:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ayhan yanginoglu IP: 88.64.93.xxx Tarih : 3.06.2007 20:31:56
HERKESE MERHABA DÜZCE COBAN OGLU MEVKINDE BIR KAMYON SÜRÜCÜSÜ KIRMIZI ISIKTA DURMAYIP BIRDE ÜSTÜNE ÜSLÜK KORNA CALARAK SAYGISIZCA TRAFIK KURALLARINI HICE SAYARAK DAHADA VAHIMI DIGER SÜRÜCÜLERI TEHLIKEYE DÜSÜRDÜGÜ ICIN BIR KAC YÜZ METRE ILERIDE IKAZ ETTIGIMDE HIC BEKLEMEDIGIM BIR TEPKIYLE KARSILASTIM ADAM BENI DEMIR LEVYEYLEN DÖGMEYI BAGIRA BAGIRA HAYKIRIYORDU ISTE ASIL BU YAZIYI YAZMAMDA AMAC INSANLARIMIZIN GERCEKTEN EGITIM YOKSULU OLDUGUNU HER SEYI KABA KUVVETLE HALLEDECEKLERINI SANMALARI BEN ÜLKESI VE MILLETINI COK SEVEN BIRI OLARAK COK ÜZÜLDÜGÜMÜ KÖSENIZDE BELIRTMEK ISTEDIM COK SELAMLAR