20
Mayıs
2024
Pazertesi
AKÇAKOCA - DÜZCE
Belediye Sayfaları

Şehir Stadı'na ödenek çıktı

Türk Futbol Federasyon (TFF) Temsilcisi ve heyetinin olumsuz rapor vererek maçların oynanamayacağını belirttiği Akçakoca Şehir Stadı'nın bakım masrafları için gerekli ödenek sağlandı. Akçakoca Şehir Stadı ligin ikinci maçına kadar hazır olacak.


Düzce'nin en büyük ilçelerinden biri olan Akçakoca'da spor faaliyetleri için çok önemli olan Akçakoca Şehir Stadı ile Basketbol 2 Lig'de mücadele eden Akçakoca Poyrazspor'un kullandığı Akçakoca Spor Salonu'nun bakım ve onarım masrafları için gerekli olan ödenekler sağlandı. Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürü Korhan Öztekin, konuyla ilgili basın toplantısı düzenledi.

Öztekin, amaçlarının hazırda bulunan sahaların kapatılması ve köreltilmesi değil tam aksine, yeni sahalar, yeni salonlar yapılması ve hazırda olanların bakım ve onarımlarını yaparak gençlere spor alanlarının oluşmasını sağlamak olduğunu hatırlattı. Bugüne kadar spor alanları için çok büyük mücadeleler verdiklerini belirten Öztekin, "Son olarak geçtiğimiz günlerde Gençlik ve Spor Genel Müdürümüzü ve Tesisler Daire Başkanımızı ziyaret ettim. Akçakoca Şehir Stadı ve Akçakoca Spor Salonu hakkındaki sorunlarımızı ilettim kendilerine. Akçakoca Şehir Stadı'nın oynanamaz durumda olduğunu, Akçakoca Spor Salonu'nda ise mevcut bazı sorunlar nedeniyle ilgili federasyonun onay vermemesi üzerine Düzce takımının Zonguldak'ta maçlarını oynamasının, kabullenilemez bir durum olduğunu kendilerine ilettim.

Konuyu yakından takip ettiklerini söyleyen Genel Müdürümüz benim yanımda ilgili genel müdür yardımcılarına gerekli talimatları verdiler. Akçakoca Spor Salonu'nun parke zeminini en kısa zamanda yapacağız ve Akçakoca Poyrazsporumuz maçlarını bundan sonra Akçakoca'da oynayacak. Akçakoca Şehir Stadı ile ilgili de tel örgülerin yenilenmesi, çatısının yapılması ve diğer eksik unsurlar dün itibariyle giderilmeye başlandı" dedi.


Korhan Öztekin ayrıca, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında yer alan Trap-Skeet atış müsabakaları ve Cumhuriyet Koşusu etkinliklerine de tüm sporseverleri davet etti.

İha
Yayın Tarihi : 23 Ekim 2008 Perşembe 19:02:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?