20
Mayıs
2024
Pazertesi
ÇİLİMLİ - DÜZCE

AKP aday adayları yemekte buluştu

Düzce'de, AK Parti'li Çilimli İlçe Belediye Başkanı aday adayı Muhsin Yavuz, diğer aday adaylara ve partililere yemek verdi.

29 Mart 2009 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesi Düzce'de siyasette dünyasında hareketlilik yaşanıyor. AK Parti'li Çilimli İlçe Belediye Başkanı aday adayı Muhsin Yavuz, diğer aday adaylara ve partililere yemek verdi.

YİMPAŞ Restora'nda düzenlenen yemeğe; AK Parti Çilimli İlçe Başkanı Cengiz Işık, Çilimli Belediye Başkanı aday adayları Erdoğan Karslıoğlu, Aydın Arabacı ve partililer katıldı.

Yemek sonrası bir açıklama yapan Muhsin Yavuz, yemeğin amacının ilçede aday adayları arasındaki birlik ve beraberliğin bir göstergesi olduğunu belirterek, "Bu yemeğin asıl amacı, Çilimli ilçesinde gerçekten demokratik kurallar içinde bir aday adaylığı yarışı olduğunu ifade etmektir. Burada aday adaylığı süreci bitmeden projelerimizle ilgili herhangi bir bilgi vermek amacında değiliz. Amacımız, söylediğim gibi Çilimli ilçesinde aday adayları arasındaki birlik ve beraberliği göstermek, ayrıca adaylık süresi içinde kim başkanlığa en yakın isim olacaksa, diğer aday adaylarının da başkan adayının yanında olduğunu göstermektir'' dedi.

iha
Yayın Tarihi : 27 Aralık 2008 Cumartesi 12:48:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?