19
Mayıs
2024
Pazar
ÇİLİMLİ - DÜZCE

Çilimli kavşağa kavuşacak

Düzce'nin Çilimli ilçesine bağlantıyı sağlayacak kavşağın düzenlenmesi için çalışmalar sürüyor.

İlçenin kavşak projesi için Karayolları Genel Müdürlüğü Trafik komisyonundan gelen heyet, alanda incelemelerde bulundu. Araziyi inceleyen Karayolları Genel Müdürlüğü Trafik Komisyon Başkanı Veysel Akkuş ve ekibine AK Parti Düzce Milletvekili Metin Kaşıkoğlu, Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz, İl Genel Meclis Başkanı Sinan Aydın eşlik etti. 57 yıllık geçmişe sahip Çilimli ilçesine bağlantıyı sağlayacak olan kavşak projesi üzerinde çalışan heyet, arazideki eksiklikler noktasında incelemelerde bulundu.

İncelemelerin ardından bilgiler veren AK Parti Düzce Milletvekili Metin Kaşıkoğlu "Çilimli ilçemize yakışır uygun bir noktada kavşak düzenlemesi projelendirildi. Mevzuatın hükümleri göz önüne alınmak suretiyle insanların can güvenliğinin de emniyete alındığı mükemmel bir kavşak düzenlemesinin arayışı içinde proje üzerinde yapılan çalışmaların ve arazideki eksikliklerin giderilmesi için bir çalışmadır" dedi.

Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz da, 57 yıllık bir geçmişi olan ilçeye güzel bir kavşak yapılması için çalışmaların devam ettiğini söyledi. Karayollarından gelen heyetin projeyi incelediğini kaydeden Yavuz, "D- !00 karayolunda yapılan duble yol çalışmalarından dolayı Çilimli'ye giriş kavşağı projede yoktu. Duble yol çalışması çerçevesinde Çilimli ilçemizin bağlantısını sağlayacak kavşak düzenlemesi yapılacak. Bu proje ile Çilimli kavşağına kavuşacak" diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 29 Eylül 2009 Salı 18:04:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?