26
Mayıs
2024
Pazar
ÇİLİMLİ - DÜZCE

Çöp sorunu ortada kaldı

Düzce'nin Çilimli ilçesi Belediye Başkanı Muhsin Yavuz, çöp sorunu çözülmediği takdirde belediye başkanlarını sıkıntılı günlerin beklediğini söyledi.

Düzce ve ilçelerinde çöp alanı ile ilgili sorunun devam ettiğini belirten Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz, "Çöp sorunun biran önce çözülmesini istiyoruz" dedi.

En önemli sorunlarının çöp olduğuna dikkat çeken Yavuz, Düzce Belediyesinin birkaç alan tespit ettiğini ancak henüz karar verilmediğini kaydederek, "Bir an önce yer bulunmadığı takdirde Düzce genelini ciddi anlamda sıkıntılı günler bekliyor. Bu sıkıntıyı aşmamız ve bir an önce bu sorundan kurtulmamız lazım. Havza bölgesi ilan edildik. Bundan önce bizim çöp ile ilgili bir sıkıntımız yoktu. Ama havzada yer almamızdan sonra bu sıkıntı ortaya çıktı. Çevre Bakanlığı bu konuyla ilgili gerekli desteği Düzce'ye verecek ama yer bulamıyoruz" dedi.

Çöp alanı ile ilgili yer sorunu aşıldığı takdirde sorunun çözüleceğine inandığını aktaran Yavuz "Bu işe talip olan birçok firma var. Çözülmezse de tüm belediye başkanlarını sıkıntılı günler bekliyor" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Ekim 2009 Çarşamba 14:01:02
Güncelleme :8 Ekim 2009 Perşembe 00:36:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?