26
Mayıs
2024
Pazar
ÇİLİMLİ - DÜZCE

En çok kitap okuyan öğrencilere ödül

Düzce'nin Çilimli İlçesi Kaymakamı Gökhan Gürbüzerol tarafından ilçedeki ilköğretim okulları arasında en çok kitap okuyan öğrencileri para ödülü ile ödüllendirdi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından başlatılan “Türkiye Okuyor” kampanyası çerçevesinde Çilimli İlçesi'nde de en çok kitap okuma kampanyası başlatıldı. En çok kitap okuyan öğrenciler ise Çilimli Kaymakamı Gökhan Gürbüzerol tarafından ödüllendirildi.

Kaymakamlık makamında gerçekleştirilen ödül töreninde kitap okumanın önemine değinen İlçe Kaymakamı Gürbüzerol, “Hiç kitap okumayan bir kişi ile kitap okuyan kişi bir olmaz. Siz kitap okumanın faydasını hem özel yaşantınızda, hem de okul hayatınızda mutlaka göreceksiniz. Ülke olarak kitap okuma kampanyaları düzenliyoruz. Bu kampanyalar ihtiyaçtan doğuyor. Keşke çok okuyan bir toplum olsaydık da bu tür kampanyalara gerek kalmasaydı. Çünkü kitap okumanın yerini hiçbir şey tutmaz. Ama sizin gibi gençlerimizi görünce umutlanıyoruz” dedi.

Gürbüzerol, konuşmaların ardından dereceye giren Yenivakıf İlköğretim Okulu öğrencisi Hilal Türk, İbrahim Hoşver İlköğretim Okulu öğrencisi Merve Nur Duman ve Pırpır İlköğretim Okulu öğrencisi Tülay Çakmakçı'ya ödüllerini takdim etti.
 

İHA
Yayın Tarihi : 31 Temmuz 2009 Cuma 17:55:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?