20
Mayıs
2024
Pazertesi
ÇİLİMLİ - DÜZCE

Muhtarlar yolların yapılmasını istiyor

Çilimli köy muhtarları bozuk yollarını yaptırmak üzere harekete geçti. Muhtarlar Köy Hizmetleri İl Müdürü Kenan Üstünel’i ziyaret ederek yollarının yapılmasını talep ediyor.

Çilimli Mısırlı Köyü muhtarı İsa Gülbahar ‘da bozuk yollarının onarılması için Üstünel’den destek istedi.10 yıldır bozuk yolun biran önce yapılmasını beklediklerini belirten köy muhtarı, ulaşım sorunu çektiklerini, vatandaşın biran önce yolun yapılmasını beklediğini söyledi.

Yolunun 2. kat asfalta ihtiyacı olduğunu belirten muhtar “ Bu sene yolumuzun yapılmasını istiyoruz. Vatandaşlar şikayet ediyor. “diye sorununu aktardı. Üstünel çilimli ‘de Kırkharman köylülerinin pazara gelmek için kullandıkları yola bakım yapılması için ekiplerin gönderilceğini söyledi.

Köy muhtarı Mısırlı Köyüne Kırk Hamamköyünden de yolum var 10 seneden beri bir araç gelip malzeme dökmedi. diye dert yandığı Üstünel de “ Çilimlinin bağlı yolları var. yenitepe-karaçöğertlen arasında 10 senedir ekip kurulupta bakım yapılamamış.Bu gibi malzemeli yolların bakıma ihtiyacı var. dedi.

Cumayeri’ne bağlı Yenitepe Köyü ibrahim koç ‘da köylerinde heyelan tehlikesi olduğu için Üstünel’den yardım talep Etti. Köy Muhtarı “ Köyümüzde heyelan var. Jeoloji mühendisinin gelmesi gerek.” dedi.

.
Yayın Tarihi : 6 Eylül 2004 Pazartesi 12:19:55
Güncelleme :24 Kasım 2005 Perşembe 13:56:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sercankaraüç IP: 85.99.57.xxx Tarih : 13.10.2005 14:21:32
çilimlide mısırlı diye bir köy yok.yanlış haber vermişsiniz.düzeltirseniz seviniriz.saygılarımızla