20
Mayıs
2024
Pazertesi
ÇİLİMLİ - DÜZCE

PTT atağa geçti

Düzce PTT Başmüdürü Muslu Uslu, PTT olarak kargo taşımacığında da iddialı olacaklarını söyledi.

Başmüdür Muslu Uslu, daha önce Bolu'ya bağlı olduklarını, 1 Temmuz 2008 tarihinde kuruluş çalışmalarını bitirerek PTT Düzce Başmüdürlüğünün kurularak faaliyete geçtiğini belirtti.

Uslu, "Başmüdürlüğümüzün kurulmasıyla ilimizin ihtiyaçları, yatırım programı ve halkımızın taleplerini tespit ettik. Bunun ardından planlı ve yeni bir anlayışla düzenlemelere gittik. Düzce İl Müdürlüğü, Akçakoca ve Kaynaşlı Müdürlük binalarını restore ederek modern PTT Bank haline getirdik. Bunların yanı sıra Gölyaka ilçesinde prefabrike yeni bina yapılarak hizmete sunuldu. Düzce Adliyesi ile birlikte Adliye PTT Bank da hizmete girecek. Gümüşova ve Cumayeri PTT binalarında da PTT Bank olarak yeni düzenlemeler yapılıyor. Çilimli ve Yığılca ilçelerinde ise keşifleri tamamladık, yakın bir zamanda ihalesini yapıp hizmete açacağız" dedi.

Uslu, Alo 169 ile müşterilerinin kargolarını kapıdan alacaklarını ve söz verdikleri zaman içerisinde alıcıya ulaştıracaklarını belirterek, "Müşteri memnuniyetinin arttırılması, beklentilerin karşılanması ve sunulan hizmetin kalitesinin arttırılması için koli kargo hizmetlerimizde yeni düzenlemeler yaptık. Bundan böyle vatandaşın 169 nolu telefonu araması yeterli olacak" diye konuştu.

Uslu ayrıca, Düzce'de yaşlı ve engellilerin maaşlarının da PTT Bank aracılığıyla verilmeye başlandığını bildirerek, "Düzce'de bundan böyle 5 bin 843 engelli ve yaşlı maaşı PTT Bank tarafından dağıtılacak. Bu kapsamda isteyen kişilerin maaşları evlerinde kendilerine teslim edilecek" dedi.

.
Yayın Tarihi : 2 Haziran 2008 Pazartesi 15:44:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?