19
Mayıs
2024
Pazar
CUMAYERİ - DÜZCE

Başkan Koloğlu hesap verdi

Düzce'nin Cumayeri ilçesi Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu, düzenlenen 10. Halk Günü Toplantısında "Halkımıza hesap vermek için buradayız" dedi.

Cumayeri ilçe belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen Halk Günü Toplantıları'nın 10.'su yapıldı. Gümüş Düğün Salonunda yapılan toplantıya Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu, Belediye Meclis Üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Başkan Mustafa Koloğlu, yaptığı açılış konuşmasında, göreve geldikleri 2004'ten bu yana yapmış olduğu çalışmaları anlatarak, "Size hesap vermek için buradayız" dedi. Başkan Koloğlu tamamlanan, devem eden ve yapılacak olan projeleri slayt gösterisi eşliğinde anlattı.

Koloğlu, "Kilitli parke taşı üretim tesisinde şu ana kadar 19 bin 850 metrekare kilitli parke taşı ürettik. Belediye olarak ilçede kaldırım çalışmalarında kendi üretimimizi kullandık. Ürettiğimiz parke taşının bir kısmını satarak gelir elde ettik. Kum çakıl ocağını modernize ederek günlük 500 metreküp üretim yaptık. Yaptığımız üretimi de alt yapı çalışmalarında değerlendirdik. Sadece ilçede değil, çok sayıda köy ve camiye kum ve çakıl desteğinde bulunduk. Cumhuriyet Caddesi ve Atatürk Bulvarı en önemli projelerimizden iki tanesiydi. Alt yapısı ile birlikte tamamlandı. Yapılan çalışmalar tamamen belediye imkanları ile yapıldı.

Belediyeye kadar gelemeyenler içen ilçe merkezinde ek hizmet binası yaptık. Burada Cuma günleri vatandaşların sorunlarını dinliyoruz. Ek binada ayrıca tahsilat kısmı da bulunuyor. Ulaşımı kooperatifimize devrettik. Bunun nedeni ise otobüslerimiz eskiydi, zarar ediyorduk. İki kooperatifi bir çatı altında toplayarak, ulaşım bedeli Cumayeri Belediyesi tarafından belirlenmek üzere kooperatife verildi. Bunun yanı sıra kira bedeli alıyoruz. İlçemiz gelişiyor ve büyüyor. 8 bin 500 metrekarelik kapalı alana sahip kapalı Pazar yeri oluşturduk" diye konuştu.

Devam eden çalışmalarla ilgili olarak da bilgiler veren Başkan Koloğlu, "Altyapı çalışmaları kapsamında kanalizasyon ve yağmur suyu ile ilgili olarak 12 kilometre altyapı yaptık. 2004- 2007 yılları arasında toplam 15 kilometre asfalt yaptık. 20 kilometrelik bir yolumuz kaldı. Kalan 20 kilometrelik yolu da bu yıl tamamlayacağız. Cumayeri modern bir ilçe olma yolunda hızla ilerliyor. Bu yıl ilçemizde doğalgazı da yaktık. Bugüne kadar yaptığımız çalışmalar yapacaklarımızın teminatıdır" dedi.

Toplantı, başkan Koloğlu'nun vatandaşların sorularını cevaplandırmasıyla sona erdi.

iha
Yayın Tarihi : 11 Şubat 2008 Pazartesi 15:20:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
saban cakmak IP: 83.135.171.xxx Tarih : 22.02.2008 19:46:08

slm bence baskan yaptiklariyla övünmek yerine daha cok yapamadiklari icin özür dilesin bu yapilanlari her baskan yapardi zaten de bidaha secilcenede inanmiyorum bence basarili deyil