27
Mayıs
2024
Pazertesi
CUMAYERİ - DÜZCE

Otogar ve mera ıslahı bahara kaldı

CUMAYERİNDE ALT YAPI ÇALIŞMASI SÜRÜYOR

Düzce'nin Cumayeri ilçesi Belediye Başkanı Yakup Keleş, otogar ve mera ıslahı projelerinin kısa vadede yapılamayacağını belirterek, öncelikle yapılması gereken işlere el attıklarını söyledi.

Başkan Keleş, göreve başladıklarında öncelikle alt yapıda yapılması gereken işler için çalışmalara başladıklarını belirterek "İlk etapta şehrin merkezinden itibaren acil çözülmesi gereken problemlerimiz vardı. Hemen onlara el attık. Yol genişletmeleri, yol açmaları alt yapı gibi. Hala ilçede şehir merkezide kanalizasyonun bitmediği yerler var. Bizden önceki yönetim Cumayeri'nde artık altyapı, kanalizasyon problemi yok diyordu. Eğer alt yapı problemi, kanalizasyon problemi yoksa biz bundan sonra farklı bir çalışma alanında faaliyet göstereceğiz diye düşündük. Fakat baktık ki otogardan önce dere ıslahının başlama ve bitim noktasındaki işleri yapmadan bunları yapamayacağız. Öncelik verilmesi gereken yapılması gereken işler vardı. Bizde hemen onlara el attık" dedi.

Başkan Yakup Keleş, otogar ve dere ıslahı projelerinin hazır olduğunu işaret ederek, "Bu projeleri gerçekleştireceğiz ama 6 aylık süre içersinde kısa vadede el atılması mümkün olmayan bir olay. İnşallah orta vadede yani ilkbahara çıktığımızda yapacağız. Otogar projesinin yeri hazır. Zemininin sertleştirme çalışmaları devam ediyor" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Ekim 2009 Cumartesi 12:29:01
Güncelleme :31 Ekim 2009 Cumartesi 13:00:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
tuğba durmuş IP: 78.162.73.xxx Tarih : 22.11.2009 14:18:35

cumayerinde altyapı ve kanalizasyon problemi yok diyor ama kalıcı konutlarda neredeyse her mevsim kanalizasyon kuyuları tıkanıyor.