19
Mayıs
2024
Pazar
CUMAYERİ - DÜZCE

Belediye'den halk günü

Düzce’nin Cumayeri İlçesi’nde düzenlenen halk günü toplantısında, teşvik kapsamında Cumayeri İlçesi’ne yatırım yapacak 7 firma yetkilisi ile Cumayeri Belediyesi arasında protokol imzalandı.

Cumayeri Belediyesi düğün salonunda yapılan halk günü toplantısına; Cumayeri Kaymakamı Erhan Türker, Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Gökhan Taşlı, daire amirleri, yatırımcılar ve vatandaşlar katıldı. Toplantıda ilk olarak Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu, belediyenin çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Koloğlu, cadde ve sokakları çamurdan kurtaracaklarını ifade ederek, "Kapınızın önüne kadar değil ama, bütün sokakları kilitli parke taşıyla döşeyeceğiz" dedi.

Vatandaşların, "Yatırımcılar teşvikten sonra kaçıp gidecekler mi, çevreyi kirletecekler mi?" şeklindeki sorusuna Koloğlu, "Kanun 5 yıl diyor, ama biz bugün bu yatırımcılarla 10 yıllık bir anlaşma imzalıyoruz. Biz bu 7 yatırımcıyı 40 firma içerisinden seçtik ve en az çevre kirleten firmalar olmasına özen gösterdik. Yaptığımız anlaşmada her firmanın kendi arıtma tesisini kurması konusunda şart koyduk" diye yanıt verdi.

Toplantıya telefon aracılığıyla katılan AK Parti Düzce Milletvekili Fahri Çakır, yatırımcıları tebrik ederek, "59. hükümet ve yöre milletvekili olarak yatırımcılara her zaman destek olacağız. İlimize katkıda bulunacak tüm yatırımcıların yanındayız. Gençlerimizi kahve köşelerinden kurtarmaya yönelik olan bu yatırım çalışmaları hayırlı olsun" dedi.

Konuşmaların ardından Cumayeri İlçesi’ne yatırım yapacak Denge Makine, Merceron&unimak, Mikron Ltd, İletişim Matbaacılık, TMM Çelik, Hisar Madde ve Olbia İş Ayakkabıları firma yetkilileri ile Cumayeri Belediyesi arasında protokol imzalandı.

.
Yayın Tarihi : 27 Aralık 2004 Pazartesi 11:56:12
Güncelleme :24 Kasım 2005 Perşembe 13:18:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?