31
Mayıs
2024
Cuma
CUMAYERİ - DÜZCE

Cumayeri rafting yeri

Düzce'de Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Melen Çayı'nda Rafting Şenliği düzenlendi.


15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan Turizm Haftası etkinlikleri Düzce'nin Cumayeri İlçesi Dokuzdeğirmen köyünde düzenlenen Rafting Şenlikleri ile son buldu.


Rafting şenliklerine Düzce Valisi Bülent Kılınç, TBMM AB Uyum Komisyonu Başkanı ve AK Parti Düzce Milletvekili Yaşar Yakış, AK Parti Düzce Milletvekili Celal Erbay, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu ile çok sayıda davetli katıldı.

Ekinlikler kapmasında ilk olarak liseler ve kurumlar arası rafting yarışlarında dereceye girenlere kupaları verildi. Kupa töreninin ardından bir konuşma yapan Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu, Dokuzdeğirmen Köyü'nün bir doğa harikası olduğunu belirterek, "Bu nimeti en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz" dedi.


Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Düzce'de bulunan doğal güzelliklerin bir lütuf olduğunu belirterek, "Düzce'nin dünyada tanınan bir turizm merkezi olması için çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

AK Parti Düzce Milletvekili Yaşar Yakış ise, Melen Çayı'nın bir çok anlamda Türkiye'ye yararı olduğunu söyleyerek, "Düzce için Melen Çayı çok önemli bir yer. Düzce için olduğu kadar Türkiye için de çok önemli. Örneğin İstanbul'un su ihtiyacını karşılayan bir çay" dedi.


Vali Bülent Kılınç, birden çok spor dalının bir arada yapılabildiği Düzce'deki bu fırsatları herkesin değerlendirmesi gerektiğini söyledi.


Konuşmaların ardından öğrenciler tarafından halk oyunları gösterileri sunulurken, başta TBMM AB Uyum Komisyonu Başkanı Yaşar Yakış olmak üzere, protokol üyeleri Melen Çayı'nda rafting yaptı.

iha
Yayın Tarihi : 21 Nisan 2008 Pazartesi 15:26:40
Güncelleme :21 Nisan 2008 Pazartesi 15:29:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?