26
Mayıs
2024
Pazar
CUMAYERİ - DÜZCE

Mustafa Koloğlu iddialı

AK Parti tarafından yeniden aday gösterilen Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu, "Yarım kalan işlerimizi tamamlamak istiyoruz" dedi.


Cumayeri Belediye Başkan Mustafa Koloğlu, yaptığı açıklamada, belediyecilikte ilk dönemin acemilik yılları olduğunu belirterek, 5 yıl içerisinde edindiği tecrübe ile ikinci dönem daha iyi hizmet edeceğine inandığını söyledi. Belediye başkanlığı döneminde ciddi projeler ortaya koyduklarını, fakat 5 yılda projelerinin tamamını hayata geçiremediklerini ifade eden Başkan Koloğlu, "Yapmayı hedeflediğimiz projelerimiz var.

Bunları çözebilme noktasında bir dönem daha siyasete devam kararı aldık. İkinci dönemdeki projelerimiz, birinci dönemde yarım kalan işlerimizden oluşuyor. Örneğin 25 kilometre altyapı yaptık. 4-5 kilometre daha altyapı ve yol yapmamız gerekiyor. Yine altyapı ile alakalı başka projelerimiz var. Onları tamamlamamız lazım. TOKİ ile alakalı bir girişimimiz oldu. Bunu neticelendiremedik. TOKİ'yi mutlaka Cumayeri'ne getirip toplu konut yapmamız lazım. Küçük Sanayi Sitesi ile alakalı Orman Bakanlığı ile ciddi sıkıntılar yaşadık. Bunu hayata geçirmemiz lazım. Çünkü şehir merkezinde gelişigüzel motor tamircisi, marangoz gibi dükkanlar var. Şehrin güzelliğini bozan dükkanları bir araya toplayarak Küçük Sanayi Sitesi oluşturmamız lazım. Belediye hizmet binamız yok. Mevcut binamızı zaten yüksek okula verdik. Yeni hizmet binasına ihtiyacımız var. Bu projelerimizi hayata geçirme düşüncesi ile devam kararı aldık. Durmak yok, hizmete devam diyoruz" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 13 Şubat 2009 Cuma 16:28:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?