20
Mayıs
2024
Pazertesi
CUMAYERİ - DÜZCE

Toplantıya yoğun ilgi

Düzce'nin Cumayeri İlçesi'nde belediye tarafından her ayın ilk hafta sonunda gerçekleştirilen halk günü toplantısının ikincisi, vatandaşların da katılımı ile yapıldı.

Cumayeri Belediyesi düğün salonunda yapılan halk toplantısına Cumayeri Kaymakamı Erhan Türker, Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu, seçimden önce taahhüt ettikleri gibi vatandaşı bilgilendirme toplantılarına devam edeceklerini belirterek, yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Koloğlu, "Teşvikle ilçemize gelecek olan yatırımcılar için alan açmak amacıyla futbol sahasını başka bir yere taşıyacağız. Bunun dışında kum ve çakıl ocağı açmak için izin aldık. En kısa zamanda kum ve çakıl ocağını faaliyete geçirerek belediyeye ek gelir sağlayacağız" dedi. Kilitli parke taşı atölyesi kuracaklarını da belirten Koloğlu, "31.5 milyar liraya kilitli parke taşı makinesi almak için ihale yapacağız.

Makineyi aldıktan sonra seri bir şekilde üretime geçip 15 gün gibi bir sürede vardiyalı olarak 8 bin metrekarelik kilitli parke taşı üreteceğiz. Personelden 10 işçimizi değişmeli olarak 15 günlük ücretsiz izne ayırıyorduk, bu üretim atölyesini kurduktan sonra izin uygulaması da sona ermiş olacak" diye konuştu. Başkan Mustafa Koloğlu açıklamalarının ardından vatandaşların istek ve şikayetlerini dinledi.

.
Yayın Tarihi : 5 Temmuz 2004 Pazartesi 14:29:11
Güncelleme :24 Kasım 2005 Perşembe 13:20:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?