17
Mayıs
2024
Cuma
GÜMÜŞOVA - DÜZCE

Başarılı polislere taktirname

Düzce’nin Gümüşova ve Gölyaka ilçelerindeki asayiş olaylarında başarılı çalışma gösteren polis memurlarına takdir ve teşekkür belgesi verildi.

Gömüşova ve Gölyaka İlçe Emniyet amirliklerinde düzenlenen törenlere Düzce Vali Vekili Osman Demir, Düzce İl Emniyet Müdürü Saim İşlek, Gümüşova Kaymakamı Önder Bakan, Gölyaka Belediye Başkanı Nihat Çelik ve polis memurları katıldı.

Gümüşova İlçesi’nde geçtiğimiz haftalarda yaşanan av bayiinden yapılan hırsızlık olayının faillerini çalınan tüfeklerle ve Sakarya’da meydana gelen silahlı yaralamanın firarı zanlısını yakalayan İlçe Emniyet Amiri Başkomiser Mehmet Uymuz, polis memurları Ali Tatarhan, Bülent Fırat, Recep Ay ve Nacettin Sebetçi’ne, Emniyet Müdürlüğü tarafından teşekkür, Kaymakamlık tarafından takdir belgesi verildi.

Gümüşova Kaymakamı Önder Bakan, İl Emniyet Müdürü Saim İşlek’ten Gümüşova İlçesi’nin stratejik bakımdan ilin çıkış ve girişi olduğunu belirterek, asayiş ekibinin çoğaltılmasını istedi.
İl Emniyet Müdürü İşlek ise Gümüşova ve Gölyaka ilçelerine asayiş araştırma ekibi kurulacağını söyledi.

Gölyaka İlçesi’nde de silahla yaralama ve gasp olayını kısa bir sürede çözerek sanıklarını adli mercilere teslim etmelerinden dolayı İlçe Emniyet Amiri Başkomiser Ahmet Fırat Turan, polis memurları Mustafa Candaş, Davut Güçlü, Adnan Kaymaz, Uğurcan Özmen ve Mustafa Yaman’a Kaymakam Önder Bakan ve Emniyet Müdürü Saim İşlek tarafından teşekkür ve takdir belgesi verildi.

.
Yayın Tarihi : 23 Haziran 2004 Çarşamba 23:55:03
Güncelleme :24 Kasım 2005 Perşembe 14:28:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?