22
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜMÜŞOVA - DÜZCE

Belediyeden 'atış'a davet

Düzce Belediyesi Spor Kulübü tarafından 7 Ekim tarihinde Elmalık atış poligonunda tabanca atış organizasyonu düzenleniyor.

Düzce Belediyesi Spor Danışmanı ve Belediye Meclis Üyesi Kadir Badur, 7 Ekim 2007 günü yapılacak olan yarışmayla ilgili basın toplantısı düzenledi.

Badur, yarışmaya ruhsatlı silahı bulunan herkesin katılabileceğini belirterek, "Düzce Belediyesi olarak kentimizde yapılmayan organizasyonları yapmaya devam ediyoruz. Bu hafta sonu Gümüşova ilçesi Elmalık Atış Poligonunda Avcı Dünyası'nın sponsorluğunda en az 100 katılımcı ile tabanca atış organizasyonu düzenleyeceğiz. Ruhsatlı silahı bulunan herkese devlet yıllık 200 adet mermi veriyor. İnsanlar bu mermileri atacak yer bulamıyorlar. Bu ihtiyacın karşılanması için böyle bir organizasyon düzenledik. Organizasyondaki sloganımız ise 'Lütfen Silahlarınızı Poligonlarda Kullanın.' Sağda solda ateş etmeyelim canlar yanmasın" dedi.

Badur ayrıca yarışmada dereceye girecek olanlara madalya ve kupa verileceğini, ayrıca birinciyeye 100 adet, ikinciye 50 adet, üçüncüye ise 25 adet tabancası çapında mermi verileceğini söyledi. 25 metreden 15 merminin atılacağı yarışmada 7,65 mm, 9 mm ve 45 mm çapındaki tabancalar yarışacak.

iha
Yayın Tarihi : 3 Ekim 2007 Çarşamba 14:55:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?