17
Mayıs
2024
Cuma
GÜMÜŞOVA - DÜZCE

Hayırsever işadamlarına plaket

Düzce’nin Gümüşova İlçesi’ne bağlı Hacı Kadirler Köyü İlköğretim Okulu’na, Gümüşova Kaymakamlığı’nın başlattığı "Okul Gelişim Projesi" kapsamında katkıda bulunan hayırsever iş adamlarına plaket verildi.

Hacı Kadirler Köyü İlköğretim Okulu’nda düzenlenen plaket törenine; Gümüşova Kaymakamı Önder Bakan, Gümüşova Belediye Başkanı Muharrem Tozan, hayırsever iş adamları, öğretmenler ve öğrenci velileri katıldı. Törende konuşan Gümüşova Kaymakamı Önder Bakan, bu projeyi başarıyı arttırmak için başlattıklarını ifade ederek, hedeflerinin bu yıl yüzde 40 olan başarı oranını 60’lara çıkarmak olduğunu söyledi. Bakan, projeye kendilerinin fikirden başka hiçbir katkılarının bulunmadığını da sözlerinde ekledi.

Belediye Başkanı Muharrem Tozan, kendilerinin de belediye olarak okulun çevre düzenlemesinde katkılarının olduğunu belirterek, yerel yönetimler yasasının çıkmasının ardından artık belediyelerin okullara maddi olarak yardım yapabildiklerini ve bu yardımların devam edeceğini söyledi.

Konuşmalar sonrasında okula yaptıkları katkılardan dolayı hayırsever iş adamlarına plaketleri verildi. 275 öğrencisi bulunan 11 derslikli Hacı Kadirler Köyü İlköğretim Okulu’na hayırsever iş adamları tarafından çevre düzenlemesi, Atatürk büstü, 6 bilgisayar, 7 televizyon, 4 VCD ve 1 projeksiyon cihazı kazandırıldı.

.
Yayın Tarihi : 27 Aralık 2004 Pazartesi 11:59:26
Güncelleme :24 Kasım 2005 Perşembe 14:24:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?