3
Haziran
2024
Pazertesi
GÜMÜŞOVA - DÜZCE

Raftinge Gümüşova damgası

Düzce'de Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında liseler arası rafting şampiyonası düzenlendi. 9 okulun katıldığı yarışmada Gümüşova Anadolu Lisesi birinci oldu.

Her yıl 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan Turizm Haftası Düzce'de de çeşitli etkinliklerle kutlanmaya devam ediyor. Hafta kapsamında Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaklaşa Cumayeri ilçesi Dokuz Değirmen köyü Melen Çayında Liseler arası rafting şampiyonası düzenlendi.

Şampiyonaya Düzce il genelinden 9 lise katıldı. 3 kilometrelik parkurda liseli öğrenciler dereceye girmek için kürek çektiler. Yarışma sonucunda Gümüşova Anadolu Lisesi öğrencileri birinci, Cumayeri Çok Programlı Lisesi öğrencileri ikinci ve Gümüşova Lisesi öğrencileri ise üçüncü oldu. Yarışmada dereye gerin okullara kupa ve çeşitli hediyeler verildi.

Yarışmaları takip eden Kültür ve Turizm Müdürü Özcan Budak, Düzce'nin turizm alanında saklı bir kent olduğunu belirterek herkesin bir gününü Düzce'ye ayırıp gezmesi gerektiğini söyledi.

Düzce'de ayrıca Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Cumayeri Dokuz Değirmen köyünde ayrıca rafting sezonunun açılışı gerçekleştirilecek.

iha
Yayın Tarihi : 18 Nisan 2009 Cumartesi 13:50:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?