20
Mayıs
2024
Pazertesi
KAYNAŞLI - DÜZCE

AKP'de hedef tüm belediyeler!

AK Parti Düzce Milletvekili Prof. Dr. Celal Erbay, yerel seçimlerde hedeflerinin tüm belediyeleri kazanmak olduğunu söyledi.

Milletvekili Erbay, 2008 yılının yerel seçimler açısından çok önemli olduğunu belirterek hedeflerinin Düzce'de tüm belediyeleri AK Partili belediyeler yapmak olduğunu belirterek "Düzce'de hedef tam blok. Ne demek tam blok? tüm belediyeleri kazanmak. Önümüzdeki dönem bizim acımızdan çok önemli. Şu anda havalar güzel bunun için çok mutluyum. Bizim yerel seçimlere hazırlanabilmemiz için en önemli şey havaların güzel olmasıdır. Bu süreyi çok güzel değerlendirmek istiyor. Bunun için bazı hedeflerimiz var.

Örneğin Kaynaşlı'dan, Gümüşova'ya kadar olan duble yolu tamamlamak istiyoruz. Nisan-Mayıs ayları içersinde Düzce merkez - Kalıcı konut yolu tamamına erecek. 300 metrelik bir parça kısım kaldı. 300 metrelik kısım İl Özel İdaresi imkanları ile yapılacak bunun ardından asfaltlamada yine İl Özel İdaresi ve belediye tarafından yapılacak. Bununla birlikte yine hedeflerimizden bir tenisi D-100 karayolunda Abant kavşağından Kaynaşlı'ya kadar olan kısmı daha güzel hale getirmek. Neden güzel hale getireceğiz insanlara burayı tercih eder hale gelmesi çin. 2008 yılı yatırım bütçesi içersinde inşallah yine 2008 yılında Düzce TEM otoyolu bağlantı yolu OSB ile birleştirilmiş şekilde bunları gerçekleştirmeye çalışacağız" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 1 Mart 2008 Cumartesi 14:07:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Hakan CAN IP: 88.227.140.xxx Tarih : 15.03.2008 20:03:38

Ben bir Kaynaşlı lı olarak Celal Hoca nın ozellikle yol ve ulaşım konularındaki calışmalarını gayet yerinde buluyorum.Dolayısı ile Bolu Dagı kısmı yol calısması esnafımıza nefes aldıracagına, cevremize de hareket getirecegine inanıyorum.Bu konuda emegi gecen herkese tesekkurler.Ayrıca Kenthaber basın calısanlarına da iyi calısmalar diliyorum...Sevgi ve Selamlar...