18
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYNAŞLI - DÜZCE

ATM hırsızları iş üstünde yakalandı

Düzce'nin Kaynaşlı ilçesinde bir bankaya ait ATM cihazını oksijen kaynağı ile keserek içindeki paraları alan 5 kişi polis tarafından kıskıvrak yakalandı.


Edinilen bilgilere göre Kaynaşlı ilçesi D-100 karayolu kenarında bulunan ve özel bir bankaya ait ATM cihazı, 5 kişi tarafından oksijen kaynağı ile kesilmek suretiyle soyuldu.

Hırsızlık olayını gerçekleştiren şahıslar 34 LZP 73 plakalı araç ile kaçarak TEM otoyolu İstanbul istikametine doğru girdi. Araçlarının arıza yapması üzerine TEM Otoyolu Kaynaşlı mevkiinde bir dinlenme tesisine giren hırsızlar, polis tarafından takibe alındı. Tesisten çıkan 5 kişi, polis ve jandarma ekipleri tarafındın yapılan şok
bir baskınla kıskıvrak yakalandı. Yere yatılarak gözaltına alınan şahıslar, tek tek polis ve jandarma otolarına bindirilirken, "Yaptığınıza pişman mısınız?" sorusunu ise cevapsız bıraktı.


Tesiste çalışan görevli ise hırsızların araçlarının arıza yaptığını belirterek "O sırada polis ekipleri gelerek yakaladılar" dedi. Yakalanan şahıslar ifadeleri alınmak üzere Düzce İl Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.
Öte yandan Olay Yeri İnceleme ekipleri de soyulan ATM'de inceleme yaptı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

İha
Yayın Tarihi : 8 Ocak 2009 Perşembe 11:02:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?