20
Mayıs
2024
Pazertesi
KAYNAŞLI - DÜZCE

Bahar temizliği yıkımla başladı

Düzce Valiliği tarafından başlatılan "Düzce'de Bahar Temizliği Kampanyası" devam ediyor. Kampanya çerçevesinde Kaynaşlı İlçesi'nde D-100 karayolu kenarında bulunan metruk binalar yıkıldı.

Düzce Valiliği tarafından başlatılan "Düzce'de Bahar Temizliği Kampanyası" çerçevesinde Kaynaşlı İlçesi TEM otoyolu turnike girişinden başlayarak D-100 karayolu boyunca bulunan metruk binalar yıkıldı. Ayrıca temizlik ekipleri, yol kenarında ve yol ortasında bulunan hendeklerden çöp toplamaya devam ediyor.

Kampanya çerçevesinde yapılan çalışmaları incelemek amacıyla Kaynaşlı İlçesi'ne giden Vali Bülent Kılınç, kampanya çerçevesinde çalışmalara başladıklarını belirterek, "Bahar temizliği projesi kapsamında bir nokta belirlendi ve çalışma başladı. Bahar temizliği kampanyasının vatandaş odaklı olmasını istiyoruz. Biz vatandaşlarımıza bazı bilgileri aktarmalıyız. Yoksa başarılı olamayacağız. Atılan bir poşetin bile doğa tarafından yok edilmesi yıllar sürüyor. Biz vatandaşımıza bu bilinci kazandırmalıyız.

Kaynaşlı Belediyesi'nin desteği ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından görevlendirilen arkadaşlarımız yol boyunca çöp topluyor. Çevre Müdürlüğü ekiplerimiz bu kampanya çerçevesinde şu ana kadar 459 konut ve bölgede incelemelerde bulundu. Ayrıca 533 torba çöp toplandı. Yapılan çalışmalara tüm belediyeler de destekte bulunuyor. Evleri dolaşıyoruz ve aksaklıkları görerek vatandaşlarımızı uyarıyoruz. Bilinçlendirme çalışması devam ediyor" şeklinde konuştu.

Kaynaşlı Belediye Başkanı Eftal Altundal da temizlik kampanyasında insanın çok önemli olduğunu belirterek, "Bahar temizliği kampanyasının bir ayağının Kaynaşlı'dan başlaması bizi memnun etti. Sadece çöp değil evlerin dış cephelerinin de boyanması gerekiyor" dedi.

.
Yayın Tarihi : 23 Nisan 2008 Çarşamba 16:10:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
irfan akdogan IP: 78.165.238.xxx Tarih : 18.07.2008 20:25:21

Kaynaşlı lı hemşehrilerimi kutluyorum.