27
Mayıs
2024
Pazertesi
KAYNAŞLI - DÜZCE

Kaynaşlı-Bolu Dağı çıkışı trafiğe kapandı

Düzce ve Bolu'da etkili olan kar yağışı nedeniyle zincirsiz araçların yolda kalması sonucu Kaynaşlı-Bolu Dağı çıkışı trafiğe kapandı.

Dün geceden beri etkili olan kar yağışı sabah saatlerinde de etkisini sürdürdü. Yoğun kar yağışının devam ettiği Kaynaşlı-Bolu Dağı arasında zincirsiz kamyon ve TIR'ların yolda kalması nedeniyle ulaşım durdu.

Trafik ekipleri, yolda kalan araçlara zincir takılması için çalışma başlatırken, yaklaşık 3 kilometreye yakın kuyruk oluştu. Yolda kalan kamyonların sürücüleri ise kar yağışına hazırlıksız yakalandıklarını söylediler.

Bu arada, D-655 Düzce-Akçakoca kara yolunun Kabalak mevkinde de yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşımın tek şeritten sağlandığı bildirildi. Bölgede denetim yapan ekipler, zincirsiz araçların yola devam etmesine izin vermedi. Karayolları Bölge Müdürlüğü ekipleri ise yol açma ve tuzlama çalışmalarına başladı.

Kaynaşlı merkezde kar kalınlığı 15 santimetreye ulaşırken, yüksek kesimlerde 20 santimetreyi bulduğu belirtildi. Öte yandan, Düzce'nin Yığılca ilçesine bağlı 35 köy yolunun da kar yağışı nedeniyle kapalı olduğu kaydedildi.




AA
Yayın Tarihi : 26 Aralık 2006 Salı 13:16:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?