1
Haziran
2024
Cumartesi
KAYNAŞLI - DÜZCE

Zincirleme kaza: 5 ölü, 35 yaralı

Kazada ölenlerin kimlikleri belirlendi

Bolu Dağı tünel girişi 3. viyadüklerde meydana gelen kazada ölen 5 kişinin kimlikleri belirlendi.

Yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle Bolu Dağı tüneli 3. viyadüklerde, Ankara-İstanbul istikametinde 3 otobüs ve çok sayıda aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında Cesur Kuğu, Ayşe Akyüz İnce, Nadiye Çiçek, Mehmet Çiçek ve Kemal Odabaş öldü.

Yaralıların kimlik belirleme işlemleri ise devam ediyor.

Önceki haberler

Bolu Dağı tünel girişi 3. viyadükte meydana gelen trafik kazasında ölü sayısı 5'e yükseldi.

Yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle Bolu Dağı tüneli girişi 3. viyadükte, Ankara-İstanbul yönünde 3 otobüs ve çok sayıda aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında ölü sayısı 5'e yükselirken, 35 kişi de yaralandı.

Yetkililer, ölü ve yaralıların kimlik belirleme işlemlerinin sürdüğünü belirtti.

Yaralılar, Düzce Atatürk ve Konuralp Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Kaza nedeniyle kapanan yolu açma çalışmalarının sürdüğü belirtildi.

Önceki haber

Düzce TEM Otoyolu Kaynaşlı mevkiinde saat 04.00 sıralarında meydana gelen ve 3 otobüs, 1 minibüs ile 1 kamyonetin karıştığı kazada, ilk belirlemelere göre 3 kişi öldü 18 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Düzce TEM Otoyolu Kaynaşlı mevkiinde yoğun kar yağışı nedeniyle meydana gelen ve 5 aracın karıştığı kazada ilk belirlemelere göre 3 kişi öldü, 18 kişi yaralandı.

TEM Otoyolu Ankara-İstanbul istikametinde yaşanan olayda, 3 otobüsün de kazaya karıştığı ve içlerinden birinin devrildiği bildirildi.

Bolu ve Düzce'de bulunan sağlık ekipleri ile kurtarma görevlilerini harekete geçiren olayın ardından bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi. TEM otoyolu Ankara-İstanbul istikametinin trafiğe kapandı. Yoğun kar yağışı etkisini sürdürüyor.

İha /AA
Yayın Tarihi : 30 Ocak 2008 Çarşamba 09:28:08
Güncelleme :30 Ocak 2008 Çarşamba 09:33:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?