5
Mayıs
2024
Pazar
GİRESUN
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Giresun Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü


17 Mayıs 2007 tarihinde 5662 no'lu kanunun 5. maddesi uyarınca Sağlık Bilimleri Enstitüsü kurulmuştur.

Misyonu;

”Sağlık Bilimleri Enstitüsü, öğrencilerimizin sahip oldukları iç dinamiklerini açığa çıkaracak altyapı ve ortamı sağlayarak lisansüstü eğitimlerininin başarısını idealize edecek, özgür,gelişime açık bilim adamları yetiştirmektir.“

Vizyonu;

”Sağlık Bilimleri Enstitüsü, sağlık bilimleri kapsamında, araştırmalarıyla uluslararası düzeyde saygı gören; yeni bakış açıları geliştiren, topluma önderlik etme yetisine sahip yapabilen bilim adamı ve uzmanlar yetiştiren bir kurum olmayı amaçlamıştır.”

 

İlgili Kişi :
Adres1 :Nizamiye Yerleşkesi Orhan Yılmaz Cd.Mumcular Sk.No:15
Adres2 :Giresun
Posta Kodu :
Telefon :0 454 214 14 46 / 214 14 97
Faks :
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.