20
Mayıs
2024
Pazertesi
BULANCAK - GİRESUN

Başoğlu plajında farklı bir Ramazan

Ramazan'ın ilk günü ile birlikte nur ve feyiz dolu bir mevsimi yaşamaya başlarız. Kâinat şenlenir, dünya Cennetten süzülen nurânî bir hava ile dolup taşar.. Ulvi âlemlerin masum ve mübarek sakinleri öbek öbek mü'minlerin çevresini sarar.

Rahmet ülkesinden müjdeler, kâinatın Rabbinden selâmlar ve mağfiret ümitleri getirir, Ramazan ayı...


Mukaddes kelâmın nazil oluşunun yıldönümünü mü'minlerle birlikte cinler, melekler; ağacı, çiçeği, böceği, kurdu, kuşu, denizi ve deryasıyla yaşlı dünyamız da kutlar. Görünen ve görünmeyen âlemlerde tam manâsıyla bir bayram havası yaşanır.Ramazan ayını unutmayan Başoğlu plajı size özel bir paket ile sizin karsınıza cıkmaya hazırlanıyor.

Ramazan BAŞOĞLU PLAJINDA Size Özel Bir RAMAZAN...


Ramazan Ayının bu yıl sıcak dönemlere denk gelmesi ve Başoğlu plajının hem kapalı hemde acık yerinin çamlık ve bahçe içerisinde bulunması sebebiyle rezervasyon taleplerini şimdiden almaya başladı.Ramazana adım atıcamız şu günlerde sizde Ramazan bereketinden yararlanmak istiyorsanız hemen Başoğlu plajında Ramazan ayını yaşayın.
Ramazan BAŞOĞLU PLAJINDA Bulancak Piraziz arasında Ergice mevkiinde .
Ramazan Ayına Özel olarak misafirleri için hazırladı. Türk Mutfağına yakışan
en iyi en nadide lezzetleri huzurlu bahçede veya içeride lokanta kısmında karadenızın o eşsiz güzelligini eşliğinde aileniz ve dostlarınızla birlikte tadabilirsiniz.


Ramazan Ayı menüsünü ürün çeşitleri bakımından farklılaştıran Başoğlu plajı
Sınırsız Yiyecek ve İçecekten oluşan Ramazan Menüsünün kişi başı fiyatları ve gruplara ve çocuklara özel fiyat politikası uygulamaya hazırlanıyor. Sizde bu imkanlardan yararlanmak istiyorsanız hemen firma yetkilisi Celal Başoğlu ile itibata geçininiz.


Celal Başoğlu 0533 616 83 83

...
Yayın Tarihi : 26 Ağustos 2008 Salı 09:39:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?