25
Mayıs
2024
Cumartesi
DERELİ - GİRESUN

'Yavuzkemal'de çok işler yaptık'

Giresun'un Dereli ilçesine bağlı Yavuzkemal Belde Belediye Başkanı Abdullah Önal, görevde bulundukları sürede kısıtlı bir bütçeyle çok önemli yatırım ve hizmetler gerçekleştirdiklerini söyledi.


Yavuzkemal beldesinde 4,5 yılda çok önemli çalışmalar yaptıklarını kaydeden Önal, “Kısıtlı imkanlarla geniş ve büyük bir alana, kısa zamanda büyük hizmetler yaptık.'Halka hizmet, Hakk'a hizmettir şiarıyla büyük bir görev üstlenmenin anlayışı ve sorumluluğu içerisinde, kaynaklarımızı titizlikle planlayarak ve verimli bir şekilde kullanarak beldede önemli çalışmalar yaptık” dedi.
Beldede başta yol olmak üzere, altyapı sorunlarının büyük oranda giderildiğini de dile getiren Abdullah Önal, “Beldede yol sorununun çözümüne büyük önem verdik. Beldemizin, Dereli ilçesiyle olan bağlantı yolunu karayolu ağına aldırdık ve asfaltlanmasını sağladık. Biz de beldemizin ana yollarının asfaltlanmasını sağladık. Gerek belediyenin, gerekse devlet yatırımları sonucu beldemizde 21 kilometre yol asfaltlandı. Belediye olarak 48 kilometre stabilize yolu çakıl döşedik. Beş kilometre de ham yol çalışmaları yaptık. Beldemizin altyapı eksikliklerinin giderilmesi için projeler hazırladık ve uygulamaya koyduk. Altyapı sorunlarının çözümünde de önemli mesafeler aldık” diye konuştu.


Beldede içme suyu sorununun da çözüme kavuşturulduğunu belirten Önal, bunun yanında araç parkının da yenilendiğini kaydetti.


Belediye olarak, sosyal faaliyetlere de önem verdiklerini vurgulayan Abdullah Önal, öğrencilere burs verdiklerini, sünnet şöleni düzenlediklerini ve daha başka etkinliklere imza attıklarını sözlerine ekledi

iha
Yayın Tarihi : 13 Ocak 2009 Salı 15:04:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?