27
Mayıs
2024
Pazertesi
ESPİYE - GİRESUN

Otomobil şarampole uçtu

Giresun'un Espiye İlçesi’nde dün gece meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 7 kişi de yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre, ilçenin Adabük Mahallesi sahil yolunda Sinan Aksuoğlu (24) yönetimindeki 41 LU 608 plakalı otomobil henüz belirlenemeyen bir nedenle şarampole devrildi. Kazada Hatice Altunay (31) olay yerinde hayatını kaybederken sürücü Sinan Aksuoğlu'yla birlikte aynı otomobilde bulunan Saniye Türüt (36), İsmail Türüt (36), Zeynep Altunay (27), Ramazan Altunay (24), Ali Altunay (28) ve 5 aylık Sümeyye Altunay yaralandı.

İlk tedavileri Espiye Devlet Hastanesi’nde yapılan yaralılar daha sonra Giresun Prof. Dr. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi'ne sevkedilerek burada tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.
iha
Yayın Tarihi : 19 Ekim 2006 Perşembe 11:15:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hüseyin sadıkoğlu IP: 88.232.108.xxx Tarih : 23.11.2006 11:02:12
bu kazada ikinci kişinin ramazan altunayında 18 gün sonra yoğun bakıma kaldıktan sonra ölmüştür .bu kazada tamamen şöferin hatası olduğu na eminim ve tutanağından kjarşıdan gelen arabanın farlarına neden olduğunu söledi . fakat kaza yeri incelemelerinde dümdüz yolda nasıl olurda far ışığı oluyor tamamen adaleti yanıltmadır .eğerki bu insan serbest dolaşıyorsa bu şekilde işte devlet bu derim ve bubun değiştirilmesini ben devletimden isterim eğer bizler toplum olarak getirmişsek bu devleti oluşturuyorsak .bu tür sorunların halledilmesini işsteriz ama buba yoksun kalıuyorsabence burada demekki değişen hiç bir şey yoktur aynı dır.tanıdığım olur ve çıkartır ondan sonrada başka birişnin canını alır ve yüce adaletin yerine getirilmesini talep ediyorum .ve espiyedeki emniyet müdürlüğününde bu kazada yetersiz kaldına eminim .hata 1 arabanın şöferi gerçek kişi değil hata 2 olay yerinde gerekli incelemeler yapğılmadı hata 3.devleti yanıltmak .toplumun güveni buysa biziim çok daha çalışmammız gerekir ve yazikki böle devam ederse sorunlarımız bizler türk toplumu olarak daha kötülerinide yaşayacağız .herkesin ankarada bir tanıdıdğı birisi olursa dünyanın sonu demektir ve başarılılığımız başarısız olcaktır .gereğinin yapılmasını saygılarımla arz ederim .yetkililerede bildirilmesini tarafınızdan arz edreim iyi çalışmalar teşekkürler ilgiendiğiniz için